Plan check!

De eerste plannen voor je huis of verbouwing geven vaak een wauw-effect. Het is echter belangrijk om de praktische indeling van een huis niet uit het oog te verliezen.

De indeling, doorgangen,… en zelfs de draairichting van de deuren zijn wel degelijk belangrijk om je goed te voelen in je huis.

Bezorg me jullie plan en aan de hand van een doordachte checklist bekijk ik de grondplannen en geef ik advies over wat misschien anders of beter kan.  Elke ruimte wordt aandachtig bekeken.

Vermijd teleurstellingen en sta stil bij de praktische dingen die door het wauw-effect misschien op de achtergrond verdwijnen maar minstens even belangrijk zijn als de look en feel van jullie toekomstige thuis.

Kostprijs: €60,00 excl. BTW

Wat: Nadat ik jullie plan uitvoerig heb bekeken bezorg ik je de volledige checklist met punten die ok zijn en punten die misschien verbeterd kunnen worden.

Wil je bijkomend interieur- en/of kleuradvies?  Dan bezorg ik je graag een offerte op maat.

1AFDC494-A13B-4D45-941B-D704A733A05F

Een persoonlijk verhaal

Wil je een nieuwe keuken, badkamer, dressing,…, dan kom ik eerst langs voor een gezellig gesprek.  Zo kom ik te weten wat je gewoontes zijn, welke stijl je mooi vindt,… kortom, wat voor jou belangrijk is.

Aan de hand van je wensen maak ik een duidelijke offerte op.
Na de opmeting werk ik één of meerdere 3D voorstellen uit.  Op basis daarvan kan je verdere aanpassingen aansturen en materialen kiezen, zodat we samen tot jouw droomontwerp komen.  Als je dat wenst, leg ik ook contact met een uitvoerend schrijnwerker.

Ik ben ervan overtuigd dat een op maat gemaakt ontwerp het meest functionele is voor jouw huis.

Een doordacht plan zorgt dat je nog jaren van je meubel kan genieten zonder spijt!

Onderwerp-1