INTERIEUR

Als interieur- en productontwerper wil ik mensen helpen om van hun huis of kantoor een THUIS te maken.

Onze omgeving heeft onbewust een invloed op hoe we ons voelen. Een opgeruimd huis, enkele leuke accessoires, maar ook het functionele aspect van bv. een keuken, berging,… maakt dat we graag in ons huis wonen.  Ook de omgevingsfactoren bij een kantoor maken dat werknemers graag (en productiever) gaan werken.

banner_1

Kleur- & stylingadvies voor particulieren

Wil je je muren verven of behangen, maar twijfel je over de kleur of welke muur nu net dat accent moet krijgen?  Dan kan ik je hierbij helpen.
Ook voor (opruim)tips om je interieur gezelliger of functioneler te maken, kun je beroep op mij doen.

Voor een bedrag van 125 euro (incl. BTW) kom ik 2 uur bij je langs voor onbeperkt kleur- en stylingadvies.
Vind je dit te lang/te kort, neem dan zeker contact op om te bekijken wat we kunnen doen!

Interieurontwerp voor particulieren

Wil je een nieuwe keuken, badkamer, dressing,…, dan kom ik eerst langs voor een gezellig gesprek.  Zo kom ik te weten wat je gewoontes zijn, welke stijl je mooi vindt,… kortom, wat voor jou belangrijk is.
Aan de hand van je wensen maak ik een duidelijke offerte op.
Na de opmeting werk ik één of meerdere 3D voorstellen uit.  Op basis daarvan kan je verdere aanpassingen aansturen en materialen kiezen, zodat we samen tot jouw droomontwerp komen.  Als je dat wenst, leg ik ook ook contact met een uitvoerend schrijnwerker.

Ik ben ervan overtuigd dat een op maat gemaakt ontwerp het meest functionele is voor jouw huis.
Een doordacht plan zorgt dat je nog jaren van je meubel kan genieten zonder spijt!

Interieurontwerp en kleur- en stylingadvies B2B

Mensen brengen veel tijd door op hun werk.  Daarom is een leuke werkomgeving, maar ook alles wat erom heen hangt, heel belangrijk.
Met Moozie wil ik bedrijven helpen de juiste accenten te vinden om hun werknemers een leuke en aangename werkomgeving te bezorgen.
Met mijn jarenlange ervaring in kantoorinrichting kan ik je begeleiden in het uitwerken van een volledig inrichtingsconcept van je (nieuwe) gebouw met oog voor het welzijn van je medewerkers.  Wens je binnen een bepaald budget te werken?  Samen met jou bedenk ik een aantal creatieve, budgetbewuste ideeën.  Zo kan je bijvoorbeeld met een combinatie van oude en nieuwe elementen een tof geheel maken.
Verder denk ik ook graag mee in kleinschaligere oplossingen voor het welbevinden op het werk.  Kantoorinrichting en klantenbinding gaat namelijk niet enkel over functionele ergonomie, maar ook over ergonomie in de zin van “het beïnvloeden van mensen”.  95% van ons gedrag is onbewust.  Net daarom kan een andere indeling van je kantoor, groen op de werkvloer, een fruitabonnement,… het je werknemers een pak aangenamer maken.

Omdat dit een pakket op maat is, kom ik graag langs voor een vrijblijvend gesprek.